ng

Overal verbonden, altijd online

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Overal waar u komt kunt u verbinding maken met een draadloos netwerk. Op het terras, in het winkelcentrum of de concertzaal. Voor advies over de juiste internetverbindingen bent u bij Morelight aan het goede adres. We informeren u graag over de mogelijkheden. Tevens bieden we u de mogelijkheid de juiste apparatuur bij ons aan te schaffen, we zijn merkonafhankelijk en leveren op basis van advies.

Om gebruik te maken van een draadloos netwerk, heeft u WiFi-verbinding nodig. Deze internetverbinding kan op ieder locatie worden toegepast. Een standaard router kan tot 9 gebruikers bedienen. Met een uitbreiding van het aantal antennes verhoogt u het maximaal aantal gebruikers tot 50, zonder dat de kwaliteit van het netwerk verslechtert. Morelight levert tevens access points voor een maximum aantal van 500 gebruikers.

Wilt u het bereik van uw internetverbinding versterken tot in uw achtertuin? Wilt u uw gasten/klanten gratis gebruik laten maken van uw WiFi-netwerk? Of wilt u ongewenste websites blokkeren of instellen op een tijdslot? Wilt u draadloos printen of uw WiFi-netwerk instellen met uw eigen website als startpagina?

Morelight biedt advies over internetverbindingen, WiFi, accespoints en draadloze netwerken op basis van gewenste functie en bereik. Bekijk het portfolio voor een impressie van ons werk.

Naar het portfolio

Morelight is merkonafhankelijk en we werken samen met architect en installateur voor het beste resultaat. De kennis, creativiteit en professionaliteit van Morelight zorgen voor het beste resultaat met uw wens als uitgangspunt.

Ik ben een:

EindgebruikerInstallateurArchitect

Morelight biedt de juiste oplossingen

U wilt uw gasten/medewerkers (gratis) WiFi bieden, maar het bereik is niet sterk genoeg, u ondervindt witte vlekken in het netwerk of sommige toestellen kunnen niet inloggen op het IP-adres. Morelight biedt u de mogelijkheid uw netwerkverbinding te versterken. Dit doen we met de nieuwste normen, waardoor de snelheid van het dataverkeer verhoogd wordt en het bereik verbetert.

Door het slim plaatsen van toegangspunten en gebruik te maken van sterke zenders die veel gebruikers aan kunnen, is het mogelijk met een minimale hoeveelheid apparatuur een goede dekking te bereiken.

Tevens bieden we de mogelijkheid uw gasten zich te laten aanmelden via een speciale pagina waar ze hun gegevens achter laten, uw Facebookpagina liken of een pagina van uw website te zien krijgen.

Zeker op kantoor moet de internetverbinding het altijd en overal doen. Een instabiel netwerk kan meerdere oorzaken hebben, zoals overbelasting, verkeerde instellingen of een vastgelopen computer.

Naast adviseur is Morelight ook leverancier van routers, access points overige internet-benodigdheden. Van befaamde merken tot gelijkwaardige alternatieven. Iedere woning, winkel, horecagelegenheid, vergaderruimte, uitgaanslocatie of evenement voorzien wij van de beste internetverbinding.