Bent u voor uw klanten op zoek naar een mooie oplossing voor de verlichting van een woning of een bedrijfspand? Morelight denkt graag met u mee. Wij hebben de technische en adviserende kennis en vaardigheden in huis om samen met u tot een ideaal plan voor verlichting, audio en/of video te komen.

Technisch en adviserend

Morelight heeft de technische kennis en vaardigheden in huis om samen met u tot een ideaal plan voor uw klant te komen. Voor zowel lichtplannen/verlichtingsplannen als complete domotica-installaties. Tevens leveren we diverse armaturen, ledverlichting en -toebehoren, beamers, audiosets en video-installaties.

We bieden u een uitgebreid advies, van bekabeling tot de technische haalbaarheid. Tijdens het project begeleiden we u als installateur om samen te komen tot het beste resultaat. Door samen te werken met Morelight biedt u uw klant een totaalplan voor de realisatie van het project. Desgewenst bespreken we de technische aspecten zelf met uw klant.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag offerte aan

Verlichting, audio en video

Morelight biedt lichtadvies op basis van functie en gewenste sfeer van de ruimte, waarbij we rekening houden met de wensen en behoeften van uw klant. Het lichtplan/verlichtingsplan is een uitgebreid overzicht van de verlichtingspunten en aansluitingen.

Ook voor de inrichting van de audio- en video-installaties bent u bij Morelight aan het juiste adres. Bekijk het portfolio voor een impressie van ons werk.

Naar het portfolio

Domotica

Domotica maakt het mogelijk om verlichting, audio/video en temperatuur centraal te regelen. Domotica is eenvoudig te realiseren in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Met één druk op de knop schakelt u de gewenste sfeer in. De verschillende sferen stelt u in als preset (voorkeuze) zoals eten, koken, tv-kijken, lezen, ontspannen of schoonmaken. Ook complexere systemen zoals koppeling met audio- en video-installatie, intercom, elektrische (rol-)gordijnen of thermostaat zijn te realiseren.

Hoe past domotica in uw ontwerp?
Morelight tuinverlichting grondspots buitenverlichting
Horeca Verliching, audio& Domotica
Morelight-Verlichting_De_Kooi-lichtplan
Horeca Verliching, audio& Domotica

Kennis, creativiteit en professionaliteit… een ware beleving rondom verlichting.

Vragen? Bel ons vandaag nog. Tel. 0341 – 492 208