Bent u voor uw klanten op zoek naar een mooie oplossing voor de verlichting van een woning of een bedrijfspand? Morelight denkt graag met u mee. Van een compleet adviesdocument tot het leveren van diverse armaturen, ledverlichting en -toebehoren, beamers, audiosets en video-installaties.

Technisch en adviserend

Morelight heeft de technische kennis en vaardigheden in huis om samen met u tot een ideaal plan voor uw klant te komen. Voor zowel lichtplannen/verlichtingsplannen, complete domotica-installaties als verkoop van ledverlichting,–toebehoren en audio- en video-installaties.

We bieden u een uitgebreid advies, van bekabeling tot de technische haalbaarheid van het project. Tijdens het project begeleiden we u om samen te komen tot het beste resultaat.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bekijk het portfolio voor een impressie van ons werk.

Vraag offerte aan

Lichtplan

Voor het realiseren van het ideale lichtplan is betrokkenheid bij de bouw of verbouw in een zo vroeg mogelijk stadium vereist. De aansluitpunten en inbouwmogelijkheden voor verlichting kunnen dan nog volledig worden bepaald. Bij een betonnen plafond is het van belang dit met de aannemer af te stemmen. Inbouwen kan namelijk ook in een betonnen plafond, maar dan moet er nog vóór de bouw bepaald worden waar de lichtpunten komen. Vervolgens worden de zogenoemde inbouwkits tijdens de bouw mee gestort.

Domotica

Domotica maakt het mogelijk om verlichting, audio/video en temperatuur centraal te regelen. Domotica is eenvoudig te realiseren in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Met één druk op de knop schakelt u de gewenste sfeer in. De verschillende sferen stelt u in als preset (voorkeuze) zoals eten, koken, tv-kijken, lezen, ontspannen of schoonmaken. Ook complexere systemen zoals koppeling met audio- en video-installatie, intercom, elektrische (rol-)gordijnen of thermostaat zijn te realiseren.

Door domotica te integreren wordt de kwaliteit van wonen verhoogd. Met de juiste domoticatoepassingen kunnen zorgbehoeve ouderen langer zelfstandig wonen. In zorginstellingen maakt domotica het mogelijk om patiënten vanaf een afstand te monitoren met luistersystemen of bewegingssensoren.

Hoe werkt domotica?
Morelight tuinverlichting grondspots buitenverlichting
Horeca Verliching, audio& Domotica
Morelight-Verlichting_De_Kooi-lichtplan
Horeca Verliching, audio& Domotica

Kennis, creativiteit en professionaliteit… Een ware beleving rondom verlichting.

Vrijblijvend advies >