Domotica wordt niet alleen toegepast in woningen, domotica is ook zeer geschikt voor bedrijven. Morelight realiseert ook projecten domotica voor bedrijven. Met domotica voor bedrijven kunt u bijvoorbeeld van een afstand de zaak in de gaten houden, en de verlichting automatisch schakelen. Morelight is domotica specialist, van zaak aan huis tot kantoren, schoonheidssalons, kapsalons tot winkel of horeca bedrijven.

Videobewaking en domotica

Vanaf huis bekijken of alles in orde is op uw kantoor of bedrijf? Dat kan via domotica camera’s. De camera’s kunnen zowel binnen als buiten het pand worden geplaatst. Met live camerabeelden kunt u overal zien of alles in orde is. Het is zelfs mogelijk om de camera’s met uw tablet te besturen. Domotica voor bedrijven maakt het mogelijk om altijd live camera beelden te bekijken.

Inspiratie domotica

Automatisch verlichting schakelen

Morelight maakt het mogelijk om met de toepassing van domotica in bedrijven dagelijks uw verlichting op kantoor of bedrijf automatisch op een vast tijdstip in te schakelen, zodat u of uw personeel nooit in het donker het pand hoeft te betreden. Om energie te besparen kunt u al uw apparaten in een keer volledig uitschakelen. Want ook stand by stand van apparaten kost energie. De verlichting in een display, of het bord van uw bedrijf aan het pand kunnen met tijdschakelingen worden ingesteld. Ook is het mogelijk om deze op schemerschakeling te laten werken. Domotica voor bedrijven is een slimme toepassing om uw verlichting, en apparaten te beheren.

Domotica voor uw bedrijf

Uw wensen staan bij Morelight altijd centraal. De mogelijkheden van domotica zijn eindeloos, maar de invulling van de toepassingen bepaald u zelf. Morelight staat graag voor u klaar, van advies en ontwerp tot realisatie en nazorg. Morelight adviseert u graag over de onbeperkte mogelijkheden. Morelight werkt zelfstandig of in samenwerking met uw architect of installateur.

Horeca Verliching, audio& Domotica
crestron domotica
Morelight prive woningen
domotica launchport

Kennis, creativiteit en professionaliteit… Een ware beleving rondom verlichting.

Neem contact met ons op >