Morelight biedt totaaloplossingen voor verlichting, audio/video en domotica. Of het nu om uw woning, tuin, horecagelegenheid, winkel of zwembad gaat. We houden rekening met uw wensen en adviseren over de technische haalbaarheid ervan.

Advies op maat

Onze experts zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en lichttechnieken. Morelight denkt met u mee vanaf het eerste moment. Waar komt de bekabeling? Welke sfeer wilt u creëren met de verlichting en audio/video? Wat is het budget en de technische haalbaarheid? Ook aspecten als energiebesparing komen ruim aan bod.

Wanneer u een beroep doet op de eindeloze kennis van Morelight, bieden wij u:
– Adviesrapport met een voorstel voor de verlichting, audio en/of video;
– Ingetekende plattegrond met uw wensen weergegeven op de juiste positie (lichtplan/verlichtingsplan).
– Kostenbesparingsplan.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag offerte aan

Thuisbioscopen, presentatieruimtes, winkels en horeca

Uw favoriete film of bedrijfspresentatie wordt een ware belevenis met een ruimte die perfect is ingericht. Morelight is expert in het ontwerpen en realiseren van uw eigen thuisbioscoop / home cinema en presentatieruimtes. We adviseren u over de juiste audio- en video-installaties en leveren een totaalconcept. U heeft keuze uit beamers met een scherm of tv-schermen en talloze audio-installaties. Beide keuzes zijn afhankelijk van de ruimte en het gewenste resultaat.

Uw winkel/horecagelegenheid wordt een ware beleving door de juiste verlichting en (achtergrond-)muziek. Of wilt u uw aanbiedingen en nieuwtjes op een beeldscherm tonen? Morelight biedt geluids- en beeldoplossingen op maat en houdt rekening met uw wensen. Of het nu gaat om een aanvulling op het huidige systeem of een geheel nieuwe installatie.

Domotica

Domotica staat voor elektronische communicatie tussen allerlei elektrische apparaten. U kunt vanaf de bank de verlichting reguleren, de temperatuur wijzigen en zelfs de gordijnen sluiten. Of wilt u in uw bedrijfspand de verlichting automatisch in-/uitschakelen, presentaties bekijken vanaf een groot scherm of de beveiligingscamera’s inschakelen? Het kan allemaal!

Domotica is eenvoudig te realiseren in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Met één druk op de knop schakelt u uw gewenste sfeer in. De verschillende sferen stellen we voor u in als preset (voorkeuze) zoals eten, koken, tv kijken, lezen, ontspannen of schoonmaken. Maar ook complexere systemen zoals koppeling met audio, video, intercom, elektrische (rol-)gordijnen of thermostaat zijn te realiseren.

Met de juiste domoticatoepassingen in een woning kunnen zorgbehoevenden langer zelfstandig blijven wonen.

Hoe werkt domotica?
Morelight tuinverlichting grondspots buitenverlichting
Horeca Verliching, audio& Domotica
Morelight-Verlichting_De_Kooi-lichtplan
Horeca Verliching, audio& Domotica

Kennis, creativiteit en professionaliteit… Een ware beleving rondom verlichting.

Neem contact met ons op >