Domotica, home automation, betekend huisautomatisering. Met Domotica in huis wordt het leef comfort verhoogt. Domotica zorgt voor dagelijks comfort en gemak. Morelight is gespecialiseerd in huisautomatisering en heeft al vele projecten voorzien van domotica.

Wat is domotica

Domotica is simpelweg huisautomatisering. Domotica in huis maakt het mogelijk om uw gehele woning, vanaf uw Ipad op de bank te bedienen of met een speciale afstandsbediening. Van temperatuur regelen, verlichting bedienen, tot gordijnen sluiten en deuren open doen. Alles is mogelijk met domotica. Morelight kan specifieke wensen programmeren zoals het automatisch dimmen van de verlichting in de avonduren. Morelight werkt onafhankelijk, maar werkt graag samen met het merk Crestron. Crestron is een zeer betrouwbaar en gebruikt geavanceerde technologieƫn.

Eenvoudige bediening

Morelight biedt de mogelijkheid om uw verlichting mee te laten gaan met de muziek. Denk bijvoorbeeld aan verlichting die mee kleurt met de beat van de muziek. Door de toepassing van domotica is uw audio eenvoudig te besturen. Domotica zorgt voor een optimaal bediengemak. Wilt u een eenvoudiger systeem wat toch gebruikscomfort biedt? Dan biedt Morelight ook stand alone oplossingen aan.

Domotica en horeca

In een horeca bedrijf zijn verlichting en audio twee belangrijke aspecten die bijdragen aan de sfeerbeleving. Maar ook het bedieningsgemak is belangrijk voor een horeca zaak. Rustige muziek tijdens de lunch, sfeervol licht tijdens diner, na het diner de verlichting mee laten kleuren of knipperen op de beat van de muziek en met een druk op de knop alle lampen aan om schoon te kunnen maken na een lange dag. Morelight heeft oog voor detail, en dat ziet en hoort u terug in verlichting of audio. Morelight heeft diverse horeca projecten gerealiseerd. Laat u inspireren en bekijk het portfolio van Morelight.

Morelight is merk onafhankelijk en werkt als vooral als adviserende partner op het gebied van verlichting, audio video en domotica. Morelight kan ook leveren, van befaamde merken tot gelijkwaardige alternatieven. Morelight begeleidt architect en installateur op technisch vlak. Morelight is meer dan licht alleen.

Inspiratie domotica
Horeca Verliching, audio& Domotica
crestronscherm
Morelight-Verlichting_De_Kooi-lichtplan
Havenzicht Urk cocktailbar

Kennis, creativiteit en professionaliteit… een ware beleving rondom verlichting.

Vragen? Bel ons vandaag nog. Tel. 0341 – 492 208