Er zijn verschillende merken domotica op de markt. Het aanbod is groot. Morelight heeft ervaring met verschillende merken domotica, maar de ervaring heeft geleerd dat niet ieder domotica merk betrouwbaar is. Morelight werkt met verschillende hoogstaande domotica merken die betrouwbaar zijn en eenvoudig in gebruik. Domotica moet immers het leef comfort vergroten.

Lutron

Lutron is een domotica merk dat mooie stand alone oplossingen biedt. Denk bijvoorbeeld aan een graffic eye, een dimmer tot maximaal zes dimkanalen waar zeer gemakkelijk scenes in te zetten zijn zonder te moeten programmeren. Lutron staat bekend om zijn zeer stille jaloezie, rolgordijn oplossingen. Met Lutron laat u uw jaloezieën zakken met een simpele druk op de knop.

URC

URC is een domotica merk dat universele oplossingen bied op gebied van afstandsbedieningen. Met een afstandsbediening kunt u uw hele woning bedienen. De URC universal remote is geavanceerd maar eenvoudig bedienbaar. Door de eenvoudige bediening is de universele afstandsbediening erg populair. De URC universal remote is betaalbaar en van terdege kwaliteit. Heeft u uw URC universele afstandsbediening even niet in de buurt? URC heeft ook een app ontworpen, hiermee kunt u vanaf uw telefoon of tablet alsnog de universal remote gebruiken. Gemak dient de mens.

Inspiratie domotica

Crestron

Crestron is al meer dan veertig jaar fabrikant op het gebied van domotica en huisautomatisering en biedt eindeloze mogelijkheden. Alles wat u met domotica wil kan met producten van Crestron zelf. Van audio-, video-, energiebeheer-, tot  verlichting- en klimaatregelsystemen. Dankzij een volledige opbouw op IP netwerken en standaard bekabeling is Crestron gemakkelijk te koppelen aan uw mobiele apparatuur, iPad, iPhone, Android, MacBook, Windows laptop, etc. Crestron is innovatief domotica merk, nieuwe toepassingen kunnen gemakkelijk aan Crestron gekoppeld worden. Geen wonder dat Morelight graag met Crestron werkt. Crestron is al meer dan veertig jaar een van de meest betrouwbare domotica merken.

Award

Morelight heeft in 2015 de “Crestron Integration Award” in ontvangst mogen nemen, voor de categorie “Best User Experience”. Morelight heeft een project in Amersfoort gerealiseerd voor een invalide man, die door de toepassing van Domotica in zijn apartement zelfstandig kan blijven wonen.

Morelight wint Crestron Integration Award
Domotica slaapkamer
URC
Domotica touchpaneel
Crestron

Kennis, creativiteit en professionaliteit… Een ware beleving rondom verlichting.

Vrijblijvend advies >