Met een technisch expertise van hoog niveau heeft Morelight een groot onderscheidend vermogen. Morelight is, zoals de naam al zegt meer dan licht alleen. Morelight creëert een ware beleving dankzij de unieke combinaties van verlichting en audio/video waarbij het bedieningsgemak van domotica centraal staat.

Hoe het begon

Een ondernemer in de elektro techniek en een commercieel talent kruisen hun wegen. Ze hebben een ongekende passie voor verlichtingstechniek, maar zien onbenutte mogelijkheden. Ze besluiten hun kennis en kunde te bundelen en vormen samen een vaktechnisch duo.

Vaktechnisch duo

Inmiddels hebben Ben van de Bunt en Evert Hop Morelight op de kaart gezet en wordt hun expertise op gebied van verlichting, audio/video en domotica veelvuldig benut. Morelight is een gerenommeerd verlichtingsbedrijf met werkelijk alles onder één dak.

De toekomst is nu

Morelight geeft advies, ontwerpt en biedt begeleiding, met als doel te ontzorgen. U bent bij Morelight aan het juiste adres voor lichtplannen, audio- en video-advies en complete domotica-ontwerpen. Morelight biedt totaaloplossingen en houdt rekening met uw wensen.

Morelight is merkonafhankelijk en werkt samen met architecten, interieurbouwers, installateurs en eindgebruikers als adviserend partner. Morelight is steeds weer vernieuwend en op de hoogte van de laatste technieken.

Verlichting
Domotica
audio woning

 Morelight creëert een ware beleving dankzij de unieke combinaties van licht, geluid en bedieningsgemak..

Vragen? Bel ons vandaag nog. Tel. 0341 – 492 208