De juiste verlichting op de juiste plek

Verlichting is een belangrijke sfeermaker in iedere omgeving, door de komst van ledverlichting zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor advies over de juiste verlichting bent u bij Morelight aan het goede adres. We informeren u graag over de mogelijkheden. Tevens bieden we u de mogelijkheid de verlichting bij ons aan te schaffen, de producten van onze eigen merken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Morelight biedt lichtadvies op basis van functie en gewenste sfeer van de ruimte, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. Het lichtadvies wordt vormgegeven in een volledig lichtplan/verlichtingsplan. Dit lichtplan bevat onder andere een voorstel voor de juiste lichtbronnen en armaturen. Ook de bekabeling en technische haalbaarheid spelen een belangrijke rol.

Wilt u meer sfeerverlichting? Of wilt u direct werklicht, bijvoorbeeld boven het werkblad van de keuken of op kantoor? Wilt u accenten leggen in uw interieur, zoals op (kunst-)objecten? Wilt u de ruimte groter laten lijken of optisch meer hoogte creëren? Een goed lichtplan draagt bij aan een verbluffend mooi interieur die de juiste sfeer weergeeft.

Bekijk het portfolio voor een impressie van ons werk.

Naar het portfolio

Morelight is merkonafhankelijk en we werken samen met architect en installateur voor het beste resultaat. De kennis, creativiteit en professionaliteit van Morelight zorgen voor een ware beleving rondom verlichting.

Ik ben een:

EindgebruikerInstallateurArchitect

Verkoop

Naast adviseur is Morelight ook leverancier van verlichting en toebehoren. Van befaamde merken tot gelijkwaardige alternatieven. Tevens hebben we twee eigen merken gelanceerd, Colorgetix en Fengári.

Morelight is gespecialiseerd in ledverlichting en biedt met beide eigen merken de mogelijkheid een totaalplaatje te realiseren.

Colorgetix
De producten van Colorgetix worden veelal ingezet om een extra lichtdimensie te creëren. Door de eindeloze combinaties van kleuren en mogelijkheden is voor ieder in- én exterieur de perfecte oplossing te realiseren. In het assortiment van Colorgetix vindt u zowel ledstrips en ledlampen als de besturingssystemen, voedingen en profielen.

Meer informatie over Colorgetix

Fengári
Fengári is leverancier van een bijzondere collectie binnen- en buitenarmaturen. De armaturen van Fengári zijn stuk voor stuk juweeltjes als het gaat om design en functionaliteit. Voor zowel wand-, plafond- als vloerarmaturen biedt Fengári u een ruim aanbod.

Meer informatie over Fengári