Advies

Domotica, of huisautomatisering, zorgt voor verhogen van het comfort en gemak in uw woning, bedrijfspand of in de zorg. Met domotica bedient u alle elektrische apparaten met één druk op de knop, of met een applicatie op uw smartphone of tablet.

Voor advies over domotica bent u bij Morelight aan het goede adres. We informeren u graag over de mogelijkheden. Tevens bieden we u de mogelijkheid apparatuur bij ons aan te schaffen, we werken samen met gerenommeerde domoticamerken voor betrouwbaar en eenvoudig gebruik.Domotica wordt in alle woningen, bedrijfspanden, horecagelegenheden of zorginstellingen toegepast. Een domoticasysteem is flexibel en toekomstvast.

Wilt u uw huis/bedrijfspand beveiligen met een automatisch alarmsysteem? Of al voordat u thuis komt uw verwarming aanzetten? Wilt u de verlichting in uw huis met verschillende sferen instellen? Hoe prettig zou het zijn als uw kopje koffie in de morgen al gezet is wanneer u wakker wordt? Wilt u langer thuis blijven wonen op uw oude dag? Domotica vergroot comfort en gebruiksgemak,  beveiligt, ontzorgt, ondersteunt en bevordert sociale contacten.

Bekijk het portfolio voor een impressie van ons werk.

Naar het portfolio

Morelight is merkonafhankelijk en we werken samen met architect en installateur voor het beste resultaat. De kennis, creativiteit en professionaliteit van Morelight vergroot het comfort en gemak in uw omgeving.

Ik ben een:

EindgebruikerInstallateurArchitect

Domotica in uw woning

Met domotica in uw woning bent u van alle gemakken voorzien. Het bedienen van al uw elektrische apparaten kan met één druk op de knop (op uw tablet/smartphone). Domotica is voor vele doeleinden inzetbaar. Of u nu uw huis wilt beveiligen, uw gordijnen of rolluiken wilt sluiten, wilt kijken wie er voor uw deur staat en de deur openen, in de nacht de route naar het toilet wil verlichten of de verschillende sferen verlichting wilt inschakelen.

Domotica maakt uw woning levensloopbestendig.

Domotica in de zorg

Door de toepassing van domotica in de zorg wordt de zelfstandigheid van zorgbehoevenden verhoogd. Van verzorgingshuizen tot geestelijke gezondheidszorg en verpleeghuizen. Bovendien is het mogelijk langer zelfstandig te blijven wonen door de integratie van domotica in uw woning. Morelight levert huisautomatisering met een hoog bedieningsgemak.

Domotica zorgt voor:
– veiligheid
– zorg
– ondersteuning
– zelfredzaamheid
– bevorderen van sociale contacten.

Domotica in uw bedrijf

Morelight is domoticaspecialist. Iedere werkplek voorzien wij van de meest comfortverhogende elementen van domotica. Van uw kantoor aan huis tot bedrijfspanden, schoonheidssalons, winkels, magazijnen, horecagelegenheden, zwembaden en vergaderruimtes.

Met domotica in uw bedrijf kunt op afstand de beveiligingscamera’s bedienen en -beelden bekijken, automatisch verlichting in- en uitschakelen en vele andere energiebesparingsmogelijkheden toepassen.