Morelight bediend verschillende doelgroepen, van architect, tot installateur tot eindgebruiker. Morelight is adviseert en levert alles op gebied van verlichting, audio, video en domotica. Morelight is merk onafhankelijk en levert merken tot gelijkwaardige alternatieven.

Architecten

Morelight werkt als technische rechterhand van de architect. Het belangrijkste is dat Morelight niet tussen architect en eindgebruiker in zit. Morelight zorgt voor de technische onderbouwing van het project, zodat de architect een nog vollediger plan kan presenteren. Wanneer een nog vollediger plan gepresenteerd kan worden wordt de slagingskans natuurlijk ook vergroot. Tijdens de realisatie van het project biedt Morelight de mogelijkheid om het project technisch te begeleiden in samenwerking met architect en installateur.

Installateurs

Morelight is adviserend partner van installateurs. Vanaf een compleet adviesdocument tot het leveren van diverse armaturen, led verlichting, beamer, audio boxen en led toebehoren. Morelight adviseert over de bekabeling, technische haalbaarheid en begeleidt installateurs op technisch vlak en helpt installateurs met het maken van een bestek en een technisch onderbouwde tekening, zonder tussen installateur en eindgebruiker in te zitten. Veel installateurs maken gebruik van de technische kennis die Morelight biedt. Door deze samenwerking kunnen installateurs zich breder op de markt profileren.

Eindgebruikers

Morelight maakt complete audio, – domotica, – video, – en verlichtingsplannen. Van privé woningen, horeca, Retail, zwembaden of tuinen. Of het nu gaat om een upgrade van uw huidige verlichting, audio, – of video installatie of om een compleet nieuwbouw plan. Ook is het mogelijk huidige verlichting te vervangen voor energiezuinige led verlichting. ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw privé woning te automatiseren met domotica. De mogelijkheden zijn eindeloos, Morelight bespreekt met u de opties en biedt een oplossing voor uw wensen.

Morelight werkt als partner, en bediend doelgroepen zonder dat het elkaar bijt. Morelight is meer dan licht alleen.

Inspiratie verlichting
Morelight tuinverlichting grondspots buitenverlichting
Horeca Verliching, audio& Domotica
Morelight-Verlichting_De_Kooi-lichtplan
Horeca Verliching, audio& Domotica

Met kennis, creativiteit en professionaliteit zorgen voor een ware beleving rondom verlichting…