Haarzaakje Amersfoort

Morelight verlichting Haarzaakje Amersfoort

Morelight heeft in samenwerking met architect Jos Hak weer een mooi project neergezet. Het Haarzaakje in Amersfoort is voorzien van een geheel nieuw interieur.

Samenwerking

Het Haarzaakje is een gerenommeerde kapperszaak gelegen in de wijk Vathorst in Amersfoort. Het interieur is ontworpen door Jos Hak en de verlichting is een ontwerp van Morelight. De nieuwe salon is eind februari open gegaan en de reacties zijn lovend.

Led verlichting

De plafondspots zijn van het eigen merk Fengari. De gebruikte spots zijn de Leia 211. Door de toevoeging van de led strips in de salon wordt er een extra sfeerdimensie neergezet. De ledstrips zijn van ons eigen merk Colorgetix. Alle verlichting in de salon is led. De ledlampen geven mooi warm wit licht en heeft een hoge kleurechtheid. Toch handig in een kapperssalon, waar haren dagelijks geverfd worden.

Morelight

Morelight heeft een klantgerichte aanpak. In samenwerking met installateur, architect en eindgebruiker wordt een lichtplan opgesteld wat past bij de ruimte en de gewenste sfeer. Morelight adviseert over de bekabeling, de energiebesparing, de technische haalbaarheid, de soort armaturen en de sfeer of lichtbeleving die u graag wilt bereiken. Er wordt rekening gehouden met uw wensen en budget. Vanaf een compleet adviesdocument tot het leveren van diverse armaturen, led verlichting, beamer, audio apparatuur, domotica componenten en led toebehoren.